Elise Bakker

Elise Bakker

Oprichtster / Docent

Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Elise Bakker en oprichtster van Dance Stars Studio.

Op jonge leeftijd kwam ik erachter dat dansen mijn passie was en startte mijn danscarrière op 6-jarige leeftijd met jazzballet. Naarmate ik ouder werd, breidde ik dit uit naar meerdere dansstijlen per week en droomde ik ervan later danseres te worden.

Tijdens mijn middelbare school heb ik een vooropleiding dans gevolgd, waarna ik een 4-jarige dansopleiding aan het CIOS in Haarlem met succes heb afgerond. In het laatste jaar van de opleiding is mijn passie voor het lesgeven echt ontstaan. Hoe mooi is het om mijn liefde voor het dansen, door te geven aan je leerlingen? Ik krijg hier echt energie van!

Daarnaast blijf ik mijzelf ontwikkelen in het dansen en alles wat eromheen gebeurt, zoals salsa, paaldansen, TIK TOK filmpjes opnemen, optreden bij artiesten, festivals en in videoclips van artiesten dansen.

Na 8 jaar bij verschillende dansscholen les te hebben gegeven wil ik mijn droom waarmaken: een eigen dansschool waar ik leerlingen enthousiast maak voor het dansen en waar ik doorgroeimogelijkheden kan bieden. Waarbij ik de leerlingen die dezelfde droom en passie hebben als ik, de mogelijkheid bied hun droom te verwezenlijken.

Dans is voortdurend in ontwikkeling en ik vind het belangrijk om met de tijd mee te gaan, jezelf te blijven ontwikkelen en de leerlingen te blijven uitdagen.

Hopelijk zien we je snel in de les en gaan we samen je talent ontdekken.